Noi suntem

Auto Service Iulius din Constanta, clientii ne numesc simplu, IULIUS SERVICE

Adresa la care ne gasiti in Constanta este Strada Interioara 4, in incinta Farmavet, care se afla in spatele silozului Comcereal de pe Bulevardul Aurel Vlaicu, ne aflam pe strada cu Comprest Util, preparatorul de betoane, sau, daca veniti de la halta Traian, si treceti de liniile de cale ferata, suntem pe a patra strada la dreapta dupa linii.

Ne ocupam inca din anul 2006 de reparatii automobile, in prezent avem autorizatie de functionare ca service de automobile si autoutilitare pana la 3,5 tone, eliberata de RAR (Registrul Auto Roman) pentru 12 marci auto.

Pentru unii din cei 4500 clienti din fiecare an, care ne cunosc, aceste informatii nu sunt necesare, noi am intrat de mult in randul atelierelor auto din Constanta competente pentru toata gama de reparatii, incepand cu mecanica, electrica, diagnoza, tinichigerie si vopsitorie auto, incarcare freon in instalatiile auto de aer conditionat, reparat injectoare sau pompe de injectie, testat si inlocuit turbine auto, si asa mai departe.

Pentru cei care nu ne cunosc atat de bine, este bine de stiut ca la prima sosire in service, diagnoza defectiunilor sistemelor electrice si constatarea defectelor mecanice (masina pe elevator) este oferita gratuit, daca se continua cu o reparatie in atelierul nostru, de minim 30 RON. Altfel, atat costa o diagnoza la noi in atelier.

Nu exista masina sa nu o putem repara, chiar daca e vorba de calculatoare defecte, exista solutii, cum ar fi sa le reparam, sa le inlocuim cu altele noi si sa le reprogramam, sau de ce nu, daca isi permite clientul, il inlocuim cu un calculator nou, reprogramat de noi.

Pe scurt, ne vom imprieteni imediat ce ne vom cunoaste, probabil ca primul om pe care il veti intalni in service voi fi eu, Gigi, care fac diagnozele auto. Sunt ajutat de colegii mei, eu spun ca sunt cei mai buni din Constanta, dar nu trebuie sa ma credeti, trebuie sa verificati, mai ales, ca aveti prieteni de ai dvs. care ne recomanda.

Va asteptam.

responsive

Iulius Service Reparatii Cutii de viteze Automate

Programări: 0722.303.140 | 0726.675.020